За съжаление не мога да открия табелката, която уж прибрах, за да не загубя.
Ако я открия ще пиша със сигурност каква е.
Ако трябва да бъда честна орхидеята беше най-занемареното от мен цвете, все в ъгъла, все забравена, без да я торя - без нищо. Така ме изненада с този цвят, че с всеки изминал ден все повече и се радвам.
Пиша тук, защото орхидеите са ми още безименни. Днес натресох още 2 вкъщи. Обачееее проблемът е, че не ги знам какви са. Отивам в Praktiker и питам жената в отдел Градина какви са и тя ми казва "Ами орхидеи". "Аз виждам, че са орхидеи, интересуват ме какви са". "Ами.. орхидеи. Има много информация в интернет" Ето ги. Корените им бяха ужасни. Рязала съм до дъно. Всичко беше меко и изгнило. Натупках ги с активен въглен и им смених корите, в които бяха насадени (като не ги знам какви са, даже не съм сигурна, че трябва да са в кори ).. Туй то Сега ми трябва помощ
Благодаря Еее, Митак, чак сега виждам аватара Та щях да добавя, че в един друг форум ми се накараха, защото съм била орязала корените, ама как няма да ги орежа, като те направо се разкапаха. Има корен, пипнеш го, няма корен- само едно като конче остава. Как да процедирам оттам нататък?