https://www.carnishop.com

Подходящи обувки

Подходящи обувки

Мнениеот peterivanov14 » Пет Дек 24, 2021 11:24 am

Здравейте, много обичам да правя планинарски преходи и вече ми се иска да започна да се приготвям за пролетта. Можете ли да ми кажете къде мога да си намеря хубави туристически обувки? Миналата година си взех едни, но се скъсаха и ми се иска да взема нещо хубаво и качествено.
peterivanov14

Re: Подходящи обувки

Мнениеот dimiterpetrov85 » Пон Дек 27, 2021 11:43 pm

Привет! Аз пазарувам планинарско оборудване и екипировка от extreme-bg като съм много доволен от тях. Продават само маркови дрехи и екипировка и е много качествена на добра цена. Аз научих за този сайт от приятели, занимаващи се с планинарство и екстремни зимни спортове, когато търсих мъжки ски якета за мен, защото се запалих много по карането на ски. От тогава редовно пазарувам екипировка и дрехи от там. Имат много удобен сайт, където можеш да разгледаш подходящи обувки от каквито имаш нужда. Успех!
dimiterpetrov85

Мнениеот peterivanov14 » Вто Дек 28, 2021 8:17 pm

Много мерси за насоката, Пешо определено ми спести много обикаляне. Още утре ще ги посетя.
peterivanov14

Мнениеот spy.bg » Пет Яну 14, 2022 4:19 pm

Ако се чудите с какво да и Как да почистите бели маратонки

Метод 1 – почистване със сапун и сода
Обикновеният сапун за пране и сода бикарбонат са най-доброто почистващо средство за всякакви дрехи, обувки, съдове и за цялото ежедневие като цяло, познато на нашите баби! Затова е грехота да се пренебрегне този достъпен и екологичен метод за почистване. Благодарение на полепналите мазнини, отработени газове и други замърсители, които неизбежно се утаяват върху обувките и дрехите се отстраняват без затруднения благодарение на обикновения сапун и на содата, а обувките се избелват и придобиват свеж външен вид.

За да използвате този метод, трябва да използвате сапунената пяна с домакинска гъба с помощта на гореща вода, да я смесите със сода директно върху гъбата и внимателно да почистите маратонките отвън и отвътре, а също така да премахнете връзките и да ги изплакнете отделно. Благодарение на антибактериалните свойства на сапуна за пране, обувките са перфектно дезодорирани и неприятната миризма на пот изчезва. След почистване изплакнете обувките с хладка вода и оставете да изсъхнат изправени.

Метод 2 – паста за зъби
Малко хора биха предположили, че можете да почистите обувките си с паста за зъби. Да, точно това е бялата паста за зъби, с която си мием зъбите! Достатъчно е да задържите маратонките в топла вода за 10-15 минути, а след това, като използвате стара ненужна четка за зъби или специална четка за почистване на обувки, нанесете малко паста и почистете старателно отстрани на обувките от упорити замърсявания. Накрая получаваме ослепително бели маратонки!

Метод 3 – сода за хляб и оцет
Това е може би най-агресивния начин за почистване на бели маратонки от мръсотия. Като съвет, опитайте първо на тези обувки, например, с които се разхождате в провинцията или тези, които вече няма да носите. Така ще можете ясно да разберете как действа почистващата смес и колко ефективна е тя. Реакцията на гасене на сода с оцет, подобно на реакцията на сода с всякаква киселина, образува малки кислородни мехурчета, които действат като естествено избелващо средство и озаряват повърхността на обувката. След тези процедури измийте и изплакнете маратонките си, както обикновено.

Метод 4 – памучна вата
Ако сте собственик на бели кожени маратонки или обувки, тогава горните методи категорично не са подходящи за вас, тъй като коженият материал трябва да контактува с вода възможно най-малко, за да се избегне деформация на кожата. Като алтернатива, за нежно почистване можете да използвате редовно парче памучна вата, напоена със сапунена вода. Използвайте го, за да избършете внимателно с него замърсените места и след това отстранете остатъците със суха хартиена кърпа.
Източник топновини
spy.bg

Назад към Купува / Продава - други